Escoles Esportives Municipals

Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica Esportiva

La promoció i pràctica de la Gimnàstica Rítmica Esportiva són el fonament d’aquesta escola, majoritàriament femenina. La manca d’una entitat esportiva dintre del nostre sistema esportiu ha propiciat el manteniment d’aquesta escola municipal.

Activitats

L’activitat s’estructura al voltant d’una entrenadora especialitzada, que disposa del suport de tota la infraestructura municipal: instal·lacions, material, administració i publicitat i promoció.

Les nenes, en funció de la seva edat i del seu nivell, es divideixen en grups, que treballen en dies i hores diferents: tres cops per setmana, dilluns i dijous i dimarts i divendres, complementats en sessions els dissabtes al matí.

Les alumnes de l’Escola participen al Nadal Jove, en competicions escolars, federades i en un Festival de Fi de curs.

Usuaris

Xiquetes de 3 a 15 anys.

Horaris

De 3 a 9 anys:

dimarts i dijous de 17:30 a 18:45h.

De 10 a 15 anys:

dimarts i dijous de 18:45 a 20:00h.

Competició:

dimecres de 17:30 a 18:45h.

Zumba Kid’s:

dilluns i divendres de 18:00h a 18:50h.

Les ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS han estat durant molt anys la resposta municipal a la promoció de les activitats esportives per a nens i nens de 3 a 15 anys.

Aquesta resposta va obeir a una manca d’oferta específica per als xiquets d’aquestes edats, a la voluntat municipal de cobrir les carències que presentava el sistema esportiu local en aquest sentit.

Un cop superada aquesta situació, a partir de les noves propostes de la Secretaria General de l’Esport i de la implicació de les entitats esportives de la ciutat, la majoria d’aquestes escoles han desaparegut, d’altres s’han adaptat a la nova realitat i algunes, al no canviar la situació inicial, s’han mantingut

En l’actualitat l’Escola Municipal de Rem, l’Escola Municipal de Natació i l’Escola Municipal de Judo continuen funcionant , integrades en les estructures esportives del Club de Rem, del Club Natació i del Tortosa Athlètic Club respectivament, tot i que continuen rebent, d’una o altra manera, el suport municipal.

L’Escola Esportiva que continua plenament vigent des de el punt de vista d’estructura purament municipal és la de Gimnàstica Rítmica Esportiva.