Salutació de l’Alcaldessa

Benvinguts a Tortosasport, l’empresa pública municipal que té per objectiu la gestió dels equipaments esportius de la ciutat i la promoció i dinamització de l’esport entre la ciutadania. Des de l’Ajuntament de Tortosa entenem l’esport com una eina de transformació de la ciutat i com a element conductor de valors ètics i socials, especialment entre les joves generacions.D’acord amb aquests principis, hem impulsat en els últims anys un seguit d’inversions per modernitzar i ampliar les instal·lacions esportives del municipi. En aquests moments, estem treballant en un important projecte, la construcció de la nova piscina i complex d’aigües dins les instal·lacions de l’Estadi Municipal “Josep Otero”.

Simultàniament, i gràcies a la millora de la qualitat d’aquests equipaments, hem estat capaços d’atreure competicions d’elit d’alt nivell de caràcter internacional en diferents disciplines. Aquest capteniment des de l’administració pública s’ha vist complementat amb un teixit associatiu del món de l’esport molt dinàmic i proactiu, amb el qual treballem colze a colze per continuar mantenint ben viu.

Més enllà de l’esport de competició, la clau per comprendre la vitalitat i el dinamisme de l’esport a Tortosa és el fet de disposar d’un esport base molt important, amb clubs esportius que compten amb centenars de joves esportistes l’objectiu dels quals no és tan guanyar i competir, sinó compartir uns valors que constitueixen els principis sobre els quals es fonamenta la promoció de l’esport tal i com l’entenem a l’Ajuntament de Tortosa i a Tortosasport.

Meritxell Roigé i Pedrola

Alcaldessa de Tortosa

Meritxell Roigé